Ai aici un ebook digital care poate fi start-ul tau in crypto.

Daca nu stii de unde sa incepi sa te educi financiar pe partea de cryptomonede si vrei sa incepi, probabil strategiile abordate in ebook te vor scuti de timp si bani pierduti.

Mentor: Vasy Fitec

Nivel: Începător

Preț: 20 de euro
Preț ACUM:
1.99 de euro

Ce imi propun sa înveți din acest ebook?

Vreau sa iti pun bazele unei strategii testate și sa te ajut să-ți crești nivelul de informații corecte, educandu-te financiar pentru de a face primele investii cu urmări pozitive și fără sa fii pe pierdere.

Este pentru tine chiar dacă nu ai mai investit și vrei pornești cu un boost de 110%, înainte sa investești infeficient și neprofitabil.

ci.

Am structurat atât secretele cât și bazele unui portofoliu de lunga durata care sa ajungă sa iti plătească dorințele: fie ca vrei sa călătorești mai mult, ca vrei mai multa libertate sau pur și simplu sa iti permiți mai multe cu un efort mai mic pe termen lung.

Ce primesti, pe scurt?

Peste 28 de pagini pline de informatii concrete despre blockchain, smart contract, strategii de investit dar si partea de learning.

Informația nu este educație.

Eu nu incerc sa iti aduc informații care suna frumos și care nu sunt folositoare. Îmi doresc sa te educ financiar pe partea crypto și nu numai.

Este important sa ai un mindset de investitor pe termen lung, cu profituri realizare încă din primele luni de investiții, nu sa stai sa atepti următorul bullrun pentru a face profituri.

Vasy Fitec

De ce fac asta?

Mi-aș fi dorit sa am aceste informații atunci când am început sa nu mai pierd mii de euro pe investiții care s-au dovedit a fi un fail, sa nu mai fac sute de ore de research fără rezultate concrete. Deci toate aspectele pe care aș fi vrut sa le am și eu la începuturi, le ai în proiectul acesta de succes.

Testimoniale

Rezultate