Despre Vasy

Cine sunt eu?

Consider ca am început de la 0, cu la fel de multe șanse de reușită, deci nu mereu am avut ce am astăzi, dar totul a plecat de la un vis.

De la 0

Crescut intr-o familie mai mult decât modesta, unde se zbătea sa mențină nevoile zilnice măcar necesare unei familii, asta a fost norocul meu.Nici acum nu sunt plin de brand-uri, pentru ca nu este neaparat o valoare pentru mine, totuși, consider ca pot aduce o valoare mai mare în viața multora, mai mult decat un tricou GUCCI.Eu sunt Vasy și de 4 ani de zile aproximativ cochetez cu piața crypto și piața acțiunilor, însă nu a fost mereu așa. 

Primul job

Am început ca polițist în capitala României, absolvind școală de poliție la aproximativ 19 ani, fiind primul meu job. Rezonând cu ideea de antreprenoriat și investit, și gândul nesfârșit la faptul ca dacă nu găsesc o metoda sa fac bani și când dorm, atunci voi fi nevoit sa muncesc toată viața, chiar și după o Varsta, pentru bani. Și așa am început sa mă documentez despre crypto și peste 3 ani sa încep sa ajut și alte persoane care vor sa se inițieze în spațiul crypto.

Long Term Invest

Metoda pe care eu o abordez nu este clasicul trading, ci mai degrabă Long Term Invest, unde desigur, nu trebuie sa stai 12 ore pe zi pe chart-uri, și nici sa fii expus unui risc de stop loss și sa ajungi la 0. Dar cu răbdare, în spațiul crypto, poți avea rezultate remarcabile.

Ești gata sa începi sa câștigi un venit suplimentar care sa te plătească nu pentru timpul tău, ci pentru cunoștințele tale?!