Află acum ce este lumea crypto și cum poți să investești profitabil încă de la început.

Educația este singura investiție pe care nu o vei regreta niciodată.

 

 

Informațiile de care ai nevoie ,testate de la A la Z pentru succesul în investițiile din cryptomonede chiar dacă ai mai investit sau ești la început în lumea investițiilor.

Mentor: Vasy Fitec

Module: 7

Nivel: Începător- Avansat

Investiție necesară: 1497 de euro
Investiția ta ACUM:
1000 de euro


Ce imi propun sa înveți din Scoala de Investitii in Crypto?

Vreau sa iti pun bazele unei strategii testate și sa te ajut să-ți crești nivelul de informații corecte și concrete, educandu-te financiar pentru de a face primele investii cu urmări pozitive și fără sa fii pe pierdere.

Aceasta Academie este pentru tine chiar dacă nu ai mai investit și vrei pornești cu un boost de 110%, înainte sa investești infeficient și neprofitabil, trebuie sa înveți totul de la A la Z, având o informație bine structurata și concentrata, testata care aduce rezultate.

Te invat tot ce trebuie sa știi despre spațiul crypto și cum sa Reușești sa ajungi la un venit pasiv suplimentar în care sa muncească banii pentru tine în timp ce dormi. Totodata vei afla cum sa găsești proiecte cu potențial de X2-X10, fără stres și cu riscuri mici.

Am structurat atât secretele cât și bazele unui portofoliu de lunga durata care sa ajungă sa iti plătească dorințele: fie ca vrei sa călătorești mai mult, ca vrei mai multa libertate sau pur și simplu sa iti permiți mai multe cu un efort mai mic pe termen lung.

Ce primesti, pe scurt?
  • Peste 10 ore de material video – Educație investițională complexa, dar totodata pe înțelesul tuturor, cu rezultate reale longterm.
  • Webinarii LIVE Bi lunare.
  • Acces la grupul Academiei unde discuțiile se tin în lanț despre noi oportunități și proiecte.
  • Update-uri constante gratuit
  • Bonus: 30 de minute live consultanta cu Vasy Fitec

Ce spun cursantii:

Informația nu este educație.

Eu nu incerc sa iti aduc informații care suna frumos și care nu sunt folositoare. Îmi doresc sa te educ financiar pe partea crypto și nu numai.

Este important sa ai un mindset de investitor pe termen lung, cu profituri realizare încă din primele luni de investiții, nu sa stai sa atepti următorul bullrun pentru a face profituri.

Conținut

Curs Conținut

Extinde

Instructor

Vasy Fitec

De ce fac asta?

Mi-aș fi dorit sa am aceste informații atunci când am început sa nu mai pierd mii de euro pe investiții care s-au dovedit a fi un fail, sa nu mai fac sute de ore de research fără rezultate concrete. Deci toate aspectele pe care aș fi vrut sa le am și eu la începuturi, le ai în proiectul acesta de succes.

Testimoniale

Rezultate